Werk Stress

stresspreventie | burn-out begeleiding | stressmanagement

Over

Werk Stress

Werk Stress is gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten en biedt advies en hulp bij stress en burn-out.

Je kunt bij ons terecht voor coaching en voor korte èn inspirerende workshops en masterclasses stresspreventie, werkgeluk en stressmanagement. En voor hèt online werkstress programma dat je individueel en in je eigen tempo kunt volgen.

Evidence-based

Coachen is vooral effectief als het proces doelgericht en methodisch is opgebouwd. Werk Stress werkt volgens de principes en werkwijze van evidence-based coaching. Coaching waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze effectief is. 

Ethische gedragscode

Werk Stress onderschrijft zowel de Ethische Gedrags Code voor trainers (Nederlandse Orde van Beroeps Trainers) als die van beroepscoaches (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Met als belangrijkste doel: het bevorderen van welzijn en veiligheid van de individuen en groepen waarmee wij werken. 

Oprichter van Werk Stress is Esther Nederkoorn. Erkend stress- en burn-out coach en trainer (o.a. NOBTRA, NOBCO en CRKBO).

Esther-NOBTRA-Coaching-Training
nobco_werkstress
CRKBO_Docent_Logo_Esther-Werkstress
https://www.werkstress.nl/wp-content/uploads/2021/03/Esther-werkstress-photo-over-esther-2021.png