Spring naar content

Over Werk Stress

Esther Nederkoorn

Coaching en training

Oprichter van Werk Stress is Esther Nederkoorn. Erkend trainer & coach. Esther is - naast heel bekwaam en ervaren in haar vak - energiek, vakspecifiek opgeleid, doelgericht, een tikkie direct en praktisch ingesteld. En die insteek vind je terug bij Werk Stress. 

Of het nu om coachen, trainen of de online programma's gaat, mijn stijl is doelgericht, praktisch, positief en energiek. 

Werk Stress gaat altijd - en met hart en ziel - voor het versterken van iedereen die met Werk Stress in contact komt. 

Opdrachtgevers

Werk Stress werkt voor òf voor mensen die zich o.a. inzetten voor Uniper, Fugro, Transavia, Gemeente Rotterdam, FBN juristen, Stiho, het Prinses Maxima Centrum, NCOI, Schoevers, gemeente Beverwijk, gemeente Apeldoorn, NVD, NWZH groep, Dianet, Public Support, Mavitec, VVAA of zijn zelfstandig ondernemer.

Deze opsomming is absoluut onvolledig maar heel graag voeg ik jouw naam toe aan mijn lijst met tevreden opdrachtgevers. 

Esther Nederkoorn

Evidence-based

Coachen is vooral effectief als het proces doelgericht en methodisch is opgebouwd. Werk Stress werkt volgens de principes en werkwijze van evidence-based coaching. Coaching waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze effectief is.

Ethische gedragscode

Werk Stress onderschrijft zowel de Ethische Gedrags Code voor trainers (Nederlandse Orde van Beroeps Trainers) als die van beroepscoaches (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Met als belangrijkste doel: het bevorderen van welzijn en veiligheid van de individuen en groepen waarmee ik werk.

Esther-NOBTRA-Coaching-Training
nobco_werkstress
CRKBO_Docent_Logo_Esther-Werkstress
logo drijfveren
logo disc

Meer weten over de mogelijkheden?

Scroll naar boven