Werk Stress

stresspreventie | burn-out begeleiding | stressmanagement

Over

Werk Stress

Werk Stress werkt voor organisaties die een stressspecialist willen inschakelen.

Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten en biedt advies en hulp bij stress en burn-out.

Je kunt bij mij terecht voor coaching, on-the-job coaching en korte èn inspirerende workshops & trainingen op het gebied van stresspreventie en stressmanagement. Daarnaast kom ik graag langs voor een inspirerende lezing.

Mijn naam is Esther Nederkoorn en ik ben de eigenaar van Werk Stress. Als stresscounselor coach en begeleid ik mensen naar minder stress en meer energie. Ik ben een energieke, no-nonsense, positieve, betrokken en doelgerichte persoonlijkheid met een zakelijke insteek. Serieus waar het moet en luchtig waar het kan.

Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten. Heb diverse trainer- en coachopleidingen gevolgd en o.a. de HBO-geaccrediteerde (SNRO) opleiding tot stresscounselor afgerond.

Ik houd mijn kennis graag up to date en volg met regelmaat nascholingen. Zoals bijvoorbeeld een masterclass succesvolle gedragsverandering. Door als assistent docent bij Sonnevelt Opleidingen studenten op te leiden tot stress- en burn-out coach houd ik mijn kennis op peil. Ik ben als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Ook heb ik diverse yogadocentopleidingen en de opleiding runningtherapie (geaccrediteerd door SNRO, Atletiekunie en beroepsvereniging running therapie Nederland) afgerond.

Werk Stress levert graag maatwerk. Waar nodig werk ik samen met een team van professionals.

Je bent welkom in ieder stadium van stressbeleving waarin jij of je medewerkers zich bevinden.

Werk Stress

stresscounselor | coaching | workshops | trainingen

Neem contact op

contact formulier

Invalid Email
Invalid Number
info@werkstress.nl
06 53 94 93 78