Spring naar content

Over

Werk Stress

Werk Stress werkt voor organisaties die een stressspecialist willen inschakelen. Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten en bied advies en hulp bij stress en burn-out.

Bedrijven schakelen mij in om mee te denken, voor coaching, on-the-job coaching en korte èn inspirerende workshops op het gebied van stresspreventie, werkgeluk en stressmanagement.

Mijn naam is Esther Nederkoorn en ik ben de eigenaar van Werk Stress. Als stresscounselor en coach en begeleid ik mensen naar minder stress en meer energie. Ik ben een energieke, no-nonsense, positieve, betrokken en doelgerichte persoonlijkheid met een zakelijke insteek. Serieus waar het moet en luchtig waar het kan.

Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten. Heb diverse trainer- en coachopleidingen gevolgd en o.a. de HBO-geaccrediteerde (SNRO) opleiding tot stresscounselor afgerond.

Ik houd mijn kennis graag up to date en volg met regelmaat nascholingen. Zoals bijvoorbeeld een masterclass succesvolle gedragsverandering. Ik ben als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Ook heb ik diverse yogadocentopleidingen en de opleiding runningtherapie (geaccrediteerd door SNRO, Atletiekunie en beroepsvereniging running therapie Nederland) afgerond.

Werk Stress levert graag maatwerk. Waar nodig werk ik samen met een team van professionals.

Werk Stress

stresscounselor | coaching | workshops | trainingen

Neem contact op

contact formulier

Invalid Email
Invalid Number
LinkedIn
info@www.werkstress.nl
06 53 94 93 78
Scroll naar boven