Werk Stress

stresspreventie | burn-out begeleiding | stressmanagement

Tarieven

coaching

€ 125 / uur

  • Een losse coachsessie excl. btw
  • Plus reiskosten (€0,35 per km) excl. reistijd

het Werk Stress traject

€ 120 / uur

  • Een pakket à 5 uren is € 600,- excl. btw
  • Plus reiskosten (€0,35 per km) excl. reistijd

het Werk Stress traject extra

€ 115 / uur

  • Een pakket à 10 uren is € 1150,- ex btw
  • Plus reiskosten (€0,35 per km) excl. reistijd

We kijken samen naar de invulling van de uren.

on-the-job coaching

Tijdens het coachtraject loopt Werk Stress mee als coach en vertrouwenspersoon. De coaching is gericht op de persoon en richt zich op bewustwording, persoonlijk leiderschap, stressmanagement, verhogen van de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en - afhankelijk van de situatie - begeleiding bij re-integratie. De thema’s die naar voren komen zullen we vertalen naar de werksituatie. Wandelcoaching of runningtherapie zijn zakelijk ook goed inzetbaar.

Kennismaken?

Vragen?

Neem hier contact met mij op.

Stresscounselor, de expert bij stressklachten!

Een stresscounselor begeleidt psychisch gezonde mensen die in een situatie terecht zijn gekomen die als ongewenst wordt ervaren.

workshops en trainingen

Workshops en trainingen gericht op het omgaan met (werk)stress èn die bijdragen aan een optimale kwaliteit van leven en werken.

De trainingen zijn praktisch ingestoken. Bij  Werk Stress weinig theoretische modellen. Ik neem de (werk)praktijk van alle dag als uitgangspunt. En natuurlijk pas ik de workshops en trainingen graag aan op jullie vraag en doelstelling. Waar nodig werk ik met een team van professionals.

Training stresspreventie

voor leidinggevenden en HR-professionals

"Aan 1 op de 3 ziekmeldingen ligt stress ten grondslag."

Dat zijn (veel te) hoge getallen! Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je medewerkers.

Hoe ga je om met stress op de werkvloer? Wat zijn signalen om op te letten? Welke invloed heeft stress op jouw mensen? Hoe ga je het gesprek aan met medewerkers die stress ervaren of zelfs al tegen een burn-out aan zitten. Wat heeft een medewerker nodig die stress ervaart? Hoe voorkom je dat mensen omvallen?

In deze training krijg je antwoorden aangereikt.

We vertellen wat stress nu eigenlijk is. Hebben het over de functie van stress en leggen het verschil tussen positieve en negatieve stress uit. Informeren je we wat stress op fysiologisch, emotioneel en mentaal niveau met iemand kan doen.

De training is praktisch ingestoken. Bij Werk Stress weinig theoretische modellen. Ik neem de (werk)praktijk van alle dag als uitgangspunt.

Resultaat

Het resultaat van deze training is dat je meer inzicht hebt in stress en de mogelijke gevolgen hiervan op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je weet wat stress is en kent het verschil tussen stress ervaren, overspannen zijn en een burn-out. Ook kun je onderscheid maken tussen positieve en negatieve stress.

Je weet op welke signalen je bij je medewerkers moet letten en kent het belang van stresspreventie. Je hebt tools in handen die je kunt inzetten ten behoeve van stresspreventie op de werkvloer.

"Veel werkplezier gaat verloren door stress" - dat kan echt anders!

Prijs op aanvraag.

Workshop Stressmanagement

voor medewerkers en leidinggevenden

Een beetje stress is niet erg! Maar wanneer wordt ‘een beetje’, ‘teveel’? "Veel werkplezier gaat verloren door stress" - dat kan echt anders!

Stress is echt niet altijd slecht. Sterker nog, zonder stress kunnen we lang zo goed niet functioneren. Maar er is een groot verschil tussen positieve stress en negatieve stress.

Tijdens de workshop stressmanagement vertellen we wat stress nu eigenlijk is. We hebben het over de functie van stress en leggen het verschil tussen positieve en negatieve stress uit. Vertellen we wat stress op fysiologisch, emotioneel en mentaal niveau met je doet. En bovenal wat je hier zelf aan kunt doen.

We gaan met stress aan de slag. Deelnemers leren de eigen stresssignalen en triggerpoints in het werk kennen en hier mee om te gaan. We vragen niemand het achterste van de tong te laten zien. Houden het licht en luchtig en leren je hoe je je stresslevel kunt verlagen middels simpele & easy to use tips & trics.

De workshop is praktisch ingestoken. Bij Werk Stress weinig theoretische modellen. Ik neem de (werk)praktijk van alle dag als uitgangspunt.

Resultaat

Het resultaat van de workshop stressmanagement is dat je meer inzicht hebt in stress en de mogelijke gevolgen hiervan. Je weet op welke signalen je moet letten en kent het belang van stresspreventie. Ook  weet je welke tools je kunt inzetten om je beter te voelen als de stress toeslaat.

Optioneel: we kunnen aan deze workshop individuele coaching gesprekken koppelen voor medewerkers die daar behoefte aan hebben.

Prijs op aanvraag.

Abonneer je op mijn mailinglijst

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden voor het gebruik van mijn e-mailadres.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Neem contact op

contact formulier

Invalid Email
Invalid Number
06 53 94 93 78
info@werkstress.nl