Spring naar content

Goalgetter

Het meest effectieve programma voor iedereen die in eigen tijd wil leren hoe je om kunt gaan met stress.

Van stress naar stressbestendig in 8 online modules

Speel je met het idee, ik wil of moet iets met mijn “stress” doen? Maar hoe, wat en waar? Want waar begin je, waarin beland je en hoe gaat zoiets? Je bent op de juiste plek.  Met dit individuele online werkstressprogramma werk jij in 8 modules heel doelgericht van stress naar stressbestendig.

Wellicht ervaar je stress maar heb je niet de behoefte om dit te delen met anderen. Om welke reden dan ook. Of heb je geen behoefte aan een 1 op 1 coach. Weet je dat je het zelf kunt. Ga je liever zelf met jouw stress aan de slag. Vind je goed voor jezelf zorgen belangrijk en wil je daarom iets meer over stress weten. Wat je reden ook is. Hèt online werkstress programma is speciaal ontwikkelt voor jou.

 

Klinkt interessant maar hoe ziet zo’n cursus eruit?

Nadat je de cursus hebt aangeschaft kun je direct aan de slag met de online cursus die uit 8 modules betstaat. Elke module start met een kort filmpje.. Daarna krijg je theorie (lekker doelgericht en allesbehalve saai!) aangeboden en volgen er diverse oefeningen en opdrachten. Je werkt elke week een module uit en na 8 weken rond je de cursus af. In je eigen tempo, en op een tijd en plek die jou het beste uitkomen. Zeer vertrouwelijk want er is niemand die met je meekijkt.

Je hebt 8 weken nodig om alle 8 modules door te lopen en uit te werken en daar krijg je 100 dagen (=14 weken) de tijd voor. Je kunt dus tussendoor met vakantie, of even pauzeren als je dat prettig vindt. Je kunt deze cursus in je eigen tempo volgen en dus ook wat korter of langer dan een week over de modules doen.

"Van stress naar stressbestendig. Het meest effectieve programma voor iedereen die in eigen tijd wil leren hoe je om kunt gaan met stress".

"absoluut een aanrader"

"ik had echt wel een week nodig voor elke module. Om het nog eens door mee heen te laten gaan en te overdenken. Wat heb ik veel geleerd"

 

"eigenaarschap; dat begrijp ik nu pas echt"

"als je in eigen tempo, met niemand die over je schouder kijkt of vraagt of je al iets af hebt met stress aan de slag wilt is deze cursus een absolute must"

“alles was zo duidelijk te vinden, echt top"

"ik twijfelde over het bedrag. Nu denk ik; 249 euro om me zoveel beter te voelen is peanuts"

Herken jij jezelf in een van de volgende punten?

je voelt je gehaast

ervaart spanning in je lijf

je slaapt slechter of minder goed

je piekert steeds vaker

je ademhaling zit wat "hoog"

je hebt steeds meer moeite met loslaten

je ervaart een opgejaagd gevoel

je vind het lastig om nee te zeggen

je bent steeds sneller afgeleid

je wilt meer weten over stress en de gevolgen

Dan is hèt online werkstress programma het ideale programma voor jou!

Hèt online werkstress programma is het meest effectieve programma als jij "iets wilt doen" aan je stresslevel. Voor jong en oud maar vooral voor mensen die in hun eigen tijd en omgeving willen leren hoe je om kunt gaan met stress.

Laagdrempelig, toegankelijk, praktisch, effectief, optimale privacy & vertrouwelijkheid, in eigen tempo èn nog leuk ook!

Lekker nuchter en praktisch leer je om te gaan met stress. In je eigen tempo en overal te volgen. Een soort van do-it-yourself-coaching

€ 249

Klinkt interessant maar wat ga ik leren?

Je ontvangt 8 modules en een bonusmodule vol met video’s, informatie, lessen, inzichten, theorie, oefeningen, inspiratie, opdrachten en werkbladen. Werkbladen die je kunt downloaden en altijd van jou blijven.  Je krijgt de beste oefeningen en opdrachten die je heel veel inzichten gaan geven. Inzichten zoals hoe jij met stress omgaat en hoe je er mee om zou kunnen gaan. Met als doel je weer ontspannen en vol energie voelen.

Bonus module

Na module 8 is voor iedereen de bonusmodule beschikbaar. Je maakt geen opdrachten meer maar deze module zit vol met interessante informatie die we je niet willen onthouden. Denk hierbij aan:

  • Wat is werkgeluk?
  • Wat doe je met een werkdip (of krater)?
  • Wat hebben werkdruk en werkstress met elkaar te maken?
  • Wat zijn de oorzaken van een burn-out en wanneer meld je je ziek?
  • Omgaan met schaamte en stress.
  • En als kers op de taart tien tips voor het omgaan met een lastige leidinggevende.

 

Wat levert het doorlopen van hèt werkstress programma mij dan op?

Van stress naar stressbestendig. Minder stress, meer rust en energie. Meer plezier en ontspanning in je werk en thuis.

minder piekeren

geen gejaagd gevoel meer

beter relativeren

rust in je lijf

tools & trics die je inzet tegen stress

een verbeterde gezondheid

kennis over werkgeluk, werkdruk en werkstress

inzicht in stresssignalen

inzicht in jouw stresstriggers

makkelijker loslaten

meer focus

een rustige ademhaling

een betere nachtrust

persoonlijke groei

Wanneer kan ik het beste starten?

Het enige juiste antwoord is nu. Er komt namelijk nooit een moment dat je (wel) tijd hebt. De waan van de dag haalt ons allemaal geregeld in. Je knippert twee keer met je ogen en er is zomaar een half jaar voorbij. Een half jaar waarin je niet met je stressklachten aan de slag bent gegaan en daarmee je mentale, fysieke en emotionele gezondheid schaadt. Stress is de grootste sluipmoordenaar van deze tijd.

Je hebt 8 weken nodig om alle 8 modules door te lopen en uit te werken en daar krijg je 100 dagen (=14 weken) de tijd voor. Je kunt tussendoor met vakantie, of even pauzeren als dat noodzakelijk is of als je dat prettig vindt. Je kunt deze cursus in je eigen tempo volgen en dus ook wat langer dan een week over de modules doen.

Als je NU begint met deze cursus, ben je over drie maanden heel veel kennis en inzichten rijker. En dan ben je blij dat je vandaag begonnen bent. Na je aankoop kun je direct aan de slag.

Waarom een individueel online werkstressprogramma?

Wellicht ervaar je stress maar heb je niet de behoefte om dit te delen met anderen. Om welke reden dan ook. Of heb je geen behoefte aan een 1 op 1 coach. Vind je dat te duur. Weet je dat je het zelf kunt. Ga je liever zelf met jouw stress aan de slag. Vind je goed voor jezelf zorgen belangrijk en wil je daarom iets meer over stress weten. Wat je reden ook is. Hèt online werkstress programma is speciaal ontwikkelt voor jou.

De cursus is na je aankoop direct toegankelijk

Werk aan de cursus op een tijdstip dat jou het beste past

Niemand die over je schouder meekijkt, je bent aan niemand tekst en uitleg verschuldigd

Volg alle modules in je eigen tempo. Je kunt alle modules in een week afronden of er 14 weken over doen.

Volg de cursus waar je maar wilt. Op reis, onderweg, op je werk of thuis.

Werk doelgericht en effectief aan jezelf

Optimale vertrouwelijkheid

Van stress naar stressbestendig

Lekker nuchter en praktisch leer je om te gaan met stress. In je eigen tempo en overal te volgen. Een soort van do-it-yourself-coaching

€ 249

Voor wie is de cursus geschikt? • Je houdt van doelgericht, to the point en lekker nuchter • Je bent bereid om tijd en energie in deze cursus te stoppen • Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen succes •

“Door je cursus heb ik zoveel leuke gesprekken met anderen. Ik vind het leuk om te vertellen waar ik mee bezig ben en zo ontstaan weer de mooiste gesprekken"

"je leert van een professional"

"Dank voor je inspirerende verhaal”

"to the point, down to earth en allesbehalve saai. Dankjewel!"

 

“Veel leuke en handige tips ontvangen”

"enthousiast, opgewekt, inhoudelijk erg op de hoogte en een motivator!"

Veel gestelde vragen

Ja. Na je aanmelding en betaling kun je direct aan de slag.

 

Een internetverbinding. That's it.

Nee, echt niet. Wij houden van nuchter, praktisch en concreet.

Jazeker.

Het is geen probleem om de factuur naar je werkgever te sturen. Dit kun je aangeven in de bevestiging die je van ons ontvangt.

8 modules en een bonusmodule vol met video’s, informatie, lessen, inzichten, theorie, oefeningen, inspiratie, opdrachten en werkbladen. Werkbladen die je kunt downloaden en altijd van jou blijven.

 

Maar nog veel belangrijker; je laat stress en frustratie achter je. Je voelt je ontspannen en zit vol energie. Je weet wat je stresstriggers zijn en hebt de handvaten om hier mee om te gaan.

Het doorlopen van een module en het uitwerken van bijbehorende opdracht(en) duurt ongeveer 1,5 uur. Dit is overigens wel afhankelijk van hetgeen je al weet of niet, hoe diep je op de opdrachten ingaat en hoeveel tijd je aan sommige oefeningen wilt besteden.

Je hebt 8 weken nodig voor om alle 8 alle modules door te lopen en uit te werken en daar krijg je 100 dagen (=14 weken) de tijd voor. Je kunt tussendoor met vakantie, of even pauzeren als dat noodzakelijk is of je dat prettig vindt. Je kunt deze cursus in je eigen tempo volgen en dus ook wat langer dan een week over de modules doen.

Dat is geen probleem! De content blijft nl 100 dagen (= 14 weken) lang voor jou beschikbaar. Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen, ook als je een week (of twee of drie) eens wat minder tijd hebt. De werkbladen sla je op op je eigen laptop, pc of telefoon waardoor je jouw opdrachten altijd kunt bewaren en terugkijken.

Je betaalt eenmalig 249 euro, ex btw. Daar komt € 52,29 btw bij en dan kom je uit op een eindprijs van € 301,29 (ja, wij vinden het ook een gek bedrag). Dat is de prijs van twee coachgesprekken. Doe je voordeel met deze cursus, er zit zoveel in!

Als je ondernemer bent is deze cursus zakelijk aftrekbaar.

Hèt online werkstress programma is alles behalve saai. Video, werkboeken en challenges. We houden het gevarieerd en actief. Beloofd.

 

Kies jij voor een leven zonder stress?

Waarom zou je bij Werk Stress willen leren?

Ontwikkelaar van deze cursus is Esther Nederkoorn. Esther is de oprichter van Werk Stress, coach & trainer en gespecialiseerd in stress. Esther is zeer ervaren in het coachen van mensen met stressgerelateerde klachten. Geeft trainingen stressmanagement, timemanagement en persoonlijk leiderschap. En heeft vele coaches mogen begeleiden en opleiden. Esther is energiek, vakspecifiek opgeleid, doelgericht en praktisch ingesteld.

Niet iedereen heeft de tijd, zin of het geld om 1op1 met een coach aan de slag te gaan. Niet iedereen wil samen met anderen een training volgen. Maar veel mensen willen wel met hun stress aan de slag. Of er op zijn minst wat meer van weten. En voor precies die mensen heeft Esther deze cursus ontwikkelt.

Esther 01 kleur
Scroll naar boven